англійська революція 17 ст презентація

англійська революція 17 ст презентація

Презентація до уроку історія у 8 класі на тему.

Англійська революція розроблена з метою ознайомити учнів з особливостями економічного розвитку англії;проаналі. і промисловий переворот в англії. Дайте характеристика особливостей економічного розвитку англії в xvi ст. Мотивація навчальної діяльності. «отже, монархія є подібність божественної влади. По - перше, її основа укладена у священному писанні, по - друге, вона виникає із давнього права нашого королівства, і, по - третє, її коріння у законі природи тема уроку англійська революція. Підготувала вчитель історії киба і. Тема уроку англійська революція. Революція – це “переворот”, докорінні зміни в суспільстві, різкий перехід від одного якісного стану до іншого. Протиріччя між панівними феодальними порядками і буржуазними відносинами, що зароджувались, стали основною причиною революції в англії. В парламенті з’явилися партії. Торі політична партія, що виражала інтереси великих землевласників і вищого духовенства. Віги політична партія, що виражала інтереси великої буржуазії. Англійська революція. Перейти за посиланням для використання презентації. Урок 15 англія в xviст англійська революція. Презентація нових електронних послуг та документів у дії. Презентація нового науково - популярного видання «борисоглібський собор хіі ст. Презентація навчального курсу з правової аргументації. В англії розвивається просвітництво. Витоки англійського просвітництва сягають славної революції 1688 р. Та практичної реалізації ідей філософа джона локка. Наприкінці xvii - на початку xviii ст. Локка були втілені в англійську практику і сприяли становленню представницької форми правління, двопартійної системи, за якої представники різних партій по черзі формували підзвітний парламенту уряд, було закріплено право недоторканності приватної власності, релігійної віротерпимості тощо. Ція — релігійно - політичний та соціальний конфлікт в англії в середині 17 ст зумовлений суперечностями між феодально - королівською системою та швидкою капіталізацією країни. Реконструкція бою між прихильниками короля й парламенту (облога замку болінгброк). Та промисловий переворот в англії. Нд, цьому сприяв і аграрний переворот xvi—xvii ст внаслідок якого прискореними темпами розвивалося високотоварне, базоване на фермерській основі, сільське господарство. Англійські фермери інтенсивно господарювали, поліпшуючи агротехніку і агрокультуру.

Поширилася сівозмінна система, травосіяння. Широко застосовували парові плуги, машини, дренажні роботи, використовували мінеральні добрива. Никон к записи революція 17 ст. і промисловий переворот в англії презентація. В першій половині xvii ст. Найбільшою державою південно - західної азії була держава сефевідів (вірменія, азербайджан), головним її суперником у цей час залишалася османська імперія, проте вона переживала кризу.

6 наявність придворного життя. Тема 2 англійська революція xvii ст. 1 передумови і початок революції. 2 перша громадянська війна. 3 піднесення революції. Друга громадянська війна. Зовнішньо - торгівельні зв’язки англії простягалися на великі території. Заснована низка компаній для ведення торгівельних операцій. Московська, прибалтійська, марокканська, гвінейська, ост - індська на 1617 р. Остання нараховувала більше 9, 5 тисяч пайовиків з капіталом в 1 млн. 629 фунтів стерлінгів. Головна українська радянська енциклопедія амн - анг англійська буржуазна революція 17 століття. Англійська буржуазна революція 17 століття. революція 1640 - 60, внаслідок якої в англії утвердився капіталістичний лад. Була спрямована проти феодалізму і абсолютизму, що гальмували розвиток бурж. Селянство, міський плебс і дрібна буржуазія. Органом революції був т. Довгий парламент, скликаний 1640. Парламентська армія, очолена о. Кромвелем, під час 1 - ї (1642 - 46) та 2 - ї (1648) громадян. Воєн перемогла роялістів. У 1649 було страчено короля карла і з дин. Ст англійська революція. Сформувати в учнів уявлення про англію в середині xvii ст створити умови для ро - зуміння причин і наслідків англійської революції; розглянути характерні риси конституційної мо - нархії; установити зв’язок між народженням капіталістичних відносин та англійською револю - цією; схарактеризувати видатних постатей (о. Оранський); розвивати вміння порі - внювати абсолютну та конституційну монархію і висловлювати власну думку щодо змін. Основні поняття та назви. Основні дати та події.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

історія мови переказ

гдз планета міркувань 3 клас відповіді

історія 5 клас щупак гдз

конспект уроку пригоди тома сойєра ставлення автора до своїх героїв

література письменників емігрантів празька школа 11 клас презентація

контрольна робота з математики 5 клас мерзляк ділення десяткових дробів