німецька національна кухня рецепти

німецька національна кухня рецепти

Тут представлені рецепти німецької кухні. Німецька кухня під стать самим німцям, яким подавай щільну, ситну домашню їжу.

Німецька кухня це збірне поняття, яке об єднує самостійні і самобутні кухні різних регіонів єдиної держави німеччини. Кажучи про традиції німецької кухні ми маємо на увазі загальні правила приготування і вживання їжі для всього німецького народу.

Для німецької кулінарної традиції характерно вживання м яса в їжу.

Улюблене м ясо для німців - це свинина. Підраховано, що середньо статистичний житель німеччини вживає в рік не менше 84 кілограм свинини. Така самовіддана любов німців до м яса вилилася ще одну традицію - ковбасні вироби. Німецький претцель (laugenbrezel). Фірмова випічка німецьких пекарів (перед випічкою тісто занурюють у содовий розчин). Страва німецької кухні не залишить вас байдужими. Традиційна для німеччини випічка. Баварський крем з полуничним желе.

Для такого десерту варто пожертвувати своїм часом. Старовинний німецький рецепт, який придумали ще в 1905. Ретро рецепт з німецької кулінарної книги, яка була надрукована в 19 німецька кухня. Добірка з сучасних, простих і смачних рецептів. Німецька кухня з докладним описом і покроковими фотографіями приготування. Знайомство ж з кухонними традиціями всіх шістнадцяти федеральних земель, які входять до складу країни, вимагає більш грунтовного підходу.

Варто відзначити, що німецькі кулінарні рецепти істотно відрізняються при подорожі зі сходу на захід і з півночі на південь. і хоча нинішня німецька кухня поєднала в собі багато рецептів кухонь сусідніх країн, старше покоління кухарів залишається прихильниками кенінгсберскіх кнедликів, німецьких пирогів з сиром і сілезьких страв. У ній багато свинини, яку найчастіше подають з квашеною капустою, і більше 1500 сортів ковбас. Як готувати кращі страви німецької кухні. Рецепти - в добірці смачно. Боби гриби зелень макарони молочні продукти морепродукти борошно і крупи мясо овочі горіхи птиця риба субпродукт суперфуди сухофрукти сири тісто фрукти хліб ягоди яйця абрикоси авокадо агар - агар айва айран алича ананас анчоус апельсин арахіс кавун базилік баклажан банан баранина батат бекон білі гриби болгарський перець борошно бренді броколі брусниця бринза брюссельська капуста булгур бульйон бички вермішель шинка вино виноград виноградне листя віскі. Національні страви німецької кухні дуже популярні в європі. Що стосується нашої країни, то більшість кулінарів воліють готувати споконвічно російські обіди. Хоча деякі господині все ж намагаються урізноманітнити своє меню і роблять німецькі страви. Вона бере свій початок ще з часів римського панування. Саме тоді на території сучасної німеччини жили стародавні германці. Німецькі страви можуть бути різними, а також мати свої особливості. Страви німецької кухні, рецепти з фото яких ми розглядаємо, дуже сытны і калорійні. Перш ніж приготувати їх на плиті, слід обробити всі компоненти. Яловичину добре миють, а потім подрібнюють на м’ясорубці разом з великою цибулиною. Завдяки сформованим кулінарним асоціаціям, ми сприймаємо кухню японії насамперед як суші, італії — як піцу і пасту, при згадці словосполучення “кухня китаю” уявляємо собі качку по - пекінськи. Ну а кулінарія німеччини миттєво постає перед нами у вигляді тарілки, наповненої соковитими ковбасами і підсмаженими сосисками, а збоку від неї уява малює нам кружку пінного пива. Дана асоціація обгрунтована тим, що традиційна німецька кухня пропонує більше трьохсот видів ковбас, що часто служать компонентом як закусок і гарячих страв, так і супів. Німецька національна кухня — традиції. Кожна область німеччини має свою історію, що вплинула на кулінарні звичаї і традиції.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

історія мови переказ

гдз планета міркувань 3 клас відповіді

історія 5 клас щупак гдз

контрольна робота з української мови 9 клас з відповідями авраменко

конспект уроку пригоди тома сойєра ставлення автора до своїх героїв

література письменників емігрантів празька школа 11 клас презентація